Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLIK MSI jak zmienic
01-11-2015, 07:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2016 23:32 przez Osaczony.)
Post: #1
PLIK MSI jak zmienic
Witam. Ostatnio ściągnąłem bota do tibi i chcę zainstalować to wyskakuje mi komunikat, że muszę skontaktować się z supportem systemu a więc pytanie takie:
Jak zmienić plik MSI na EXE, żeby zrobić tak zwane "odpal ze zgodnością". Proszę o szybkie rozpatrzenie mojego pytania.
Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
01-11-2015, 20:28
Post: #2
RE: PLIK MSI jak zmienic
Bot do Tibi ?! hmm nie wiem czy powinienem odpowiadać na taką prośbę. Spróbuj zainstalować Windows Installer 4.5.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
02-11-2015, 01:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2016 23:35 przez Osaczony.)
Post: #3
RE: PLIK MSI jak zmienic
Chodzi mi o bota do ots'a.

Zainstalowalem ten program co mówiłeś ale dalej nie ma zakładki "ze zgodnością", a jak odpalam normalnie pisze że brakuje jakiegoś pack.

//Kolego. Zdanie rozpoczynamy wielką literą, a kończymy kropką. Ponadto myślę, że paluszki Ci nie zwiędną jeśli raz na jakiś czas użyjesz interpunkcji i klawisza Alt.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
05-11-2015, 12:04
Post: #4
RE: PLIK MSI jak zmienic
Tylko, że w systemie XP (czy jego modach) nie znajdziesz "trybu zgodności".

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
07-11-2015, 09:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2016 23:36 przez Osaczony.)
Post: #5
RE: PLIK MSI jak zmienic
Może brakuje Ci jakiegoś service pack do systemu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
12-11-2015, 01:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2016 23:39 przez Osaczony.)
Post: #6
RE: PLIK MSI jak zmienic
Może być, a skąd ściągnąć?

Pisze mi takie coś w tym xenobocie jak chcę zainstalować

Istnieje problem z tym pakietem Instalatora Windows. Program uruchomiony jako część instalacji nie zakończył się expected.contact Twojego wsparcia lub dostawcą pakietu.


//Poprawiam ostatni raz. Poza tym pisze się "chcę" a nie "chcEM".
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak paska z menu "Plik, Edycja, Widok itd" bpm 2 2,585 26-02-2010 14:18
Ostatni post: bpm
  Pytanie o plik w systemie Windowz sp3 2009 Danon 4 1,479 15-07-2009 11:53
Ostatni post: Suchenz

Skocz do: