Pobierz : *** AVIAddXSubs v 9.9 [napisy do filmów na PS3] *** EASEUS Partition Master 9.1.1 HE - czyli jak ugryźć partycje? *** Ant Movie Catalog - Pogromca bałaganu *** TopWinPrio3 - zwiększanie wydajności komputera w grach i nie tylko. *** FastPictureViewer- Przeglądarka fotografii na poziomie *** MSOffice 2007 za darmochę! =) *** Predator 2.3.x... czyli co chroni Twój komputer gdy nie patrzysz? *** IBM Lotus Symphony 3.0 i Lotus SmartSuite 9.8 *** KeyCounter - Klik, klik, klik. *** Diod - Nie wyrzucaj Scroll Lock'a :3 ***


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WindowZ v2 - Opinie
02-01-2010, 20:39
Post: #46
RE: WindowZ v2 - Opinie
(02-01-2010 19:00 )procio1441 napisał(a): Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.i mam nadzieję, że z czasem wydasz swój system, a nie przeróbkę czyjegoś Big Grin

ty nawet nie wiesz co ty mówisz hehe bym to skomentował ale wszystko jest w google hehe pozdrawiam i Szacun[/i]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
04-01-2010, 20:09
Post: #47
RE: WindowZ v2 - Opinie
czy ten Windows to 64 bit czy 32 ?? i czy wykryje już 4 gb ram ??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
04-01-2010, 20:24
Post: #48
RE: WindowZ v2 - Opinie
32 bity, pamięć powinno wykryć
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
04-01-2010, 20:29
Post: #49
RE: WindowZ v2 - Opinie
eee chyba nie wykryje, a jak wykryje (bo był chyba jakiś tweak czy cuś ale nie wiem czy w windowzie) to co z tego jak każdy system oparty na XP 32bit wykorzysta 3,2 czy jakoś tyle

Dinsdale
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
04-01-2010, 20:32
Post: #50
RE: WindowZ v2 - Opinie
32 bitowy XPk nie obsługuje 4 GB ramu, można zastosować parametr /PAE dopisany w pliku boot.ini ale o wykorzystywaniu pełnego rozmiaru pamięci nie ma mowy.

Więcej tutaj :

Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
09-01-2010, 15:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2010 16:45 przez Suchenz.)
Post: #51
RE: WindowZ v2 - Opinie
WindowZ ok, ale jak chce instalować dodatkowe oprogramowanie to wyskakują błedy w konoli,że nie znalazło plików. A tak poza tym nie mogę połączyć się z internetem Sad Pisze, że nie ma pliku netcfg.hlp i serio go nie ma.Szukałem też na płytce z WinZ, ale też nie ma, jakby ktoś mógł wrzucić to dałbym 5+ ,a bez neta to 3 Sad

PS. teraz siedzę na Windows XP Black Edition v8, ale wolałbym WindowZ ..


Sumę Kontrolną sprawdziłem, zgadza się....


// Jeśli chcesz pomocy to stwórz odpowiedni temat w odpowiednim dziale, ps. plik netcfg.hlp jest chyba plikiem systemowym z tego co wiem, opisz swój przypadek w raporcie błędów, napisz jaki modem, jakie sterowniki itp, postaramy się pomóc - suchenz
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
10-01-2010, 00:43
Post: #52
RE: WindowZ v2 - Opinie
Witam. Zainstalowałem w/w system na laptopie compal ifl90. Wygląd bardzo ciekawy, wiele przydatnych drobiazgów, ale....bardzo długo się uruchamia, na pierwsze otwarcie "Mój Komputer" czekam około 4s, przy otwarciu wielu aplikacji, okien czasowo się muli no i najgorsze, co zdecydowało wkońcu ,że dzisiaj go odinstalowałem, każdorazowo przy odłączaniu dysku USB 1TB w truecrypcie (cały dysk zaszyfrowany) wyrzuca mi system, blue screen ze wskazaniem na sr.sys. Jeśli istnieje rozwiązanie tych problemów chętnie wrócę do tego systemu , chociażby ze względu na jego innowacyjny wygląd i funkcjonalność. Zapomniałem jeszcze dodać, że kilka razy wywaliło mi system przy ruszeniu myszy usb, po uśpieniu monitora. Expressivo 1.4.2 instalowało się z błędami.Na początku norton 2010 zablokował mi jakiś plik msi za jego podejrzane dzałanie i nic mi nie chciało się instalować, musiałem dodać instalera z microsoftu. Pozdrawiam twórcę
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
10-01-2010, 02:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2010 02:06 przez Suchenz.)
Post: #53
RE: WindowZ v2 - Opinie
Jak napisalem we wcześniejszym poście ten temat jest do tworzenia "monologu" czyli wyrażania swoich opinii, wszystkie pytania w tym temacie : Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
A raport błędów tutaj : Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.

Z ciekawości zainstalowałem Expressivo 1.4.2 ...u mnie bez żadnego problemu, działa normalnie.
Te długie otwieranie się pierwszego okna jest spowodowane ładowaniem się bibliotek rozszerzeń explorera, jeśli bardzo Ci to przeszkadza możesz w WindowZ Center ustawić "stary wygląd" explorera.
Co do TrueCrypta, może wystarczy przeinstalować ten program, aby ponownie wgrał pliki stertownik.


"

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
10-01-2010, 02:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2010 02:57 przez tetil.)
Post: #54
RE: WindowZ v2 - Opinie
Hmm nie wiem od czego to zalezy ale u mnie na starym sprzecie 10 letni komp z 512 sdram windowz dziala wysmienicie zadnych problemow ze sterownikami a internet smiga z max predkoscia 5Mbps. Okna otwieraja sie blyskawicznie itd. Ostatnio zainstalowalem windowza u kumpla na kompie o najnowszych podzespolach jakie mozna w tej chwili dostac na rynku i oprocz tego ze widzial tylko 3,2 GB ramu windowz dziala wysmienicie i zadnyh problemow wiec nie mam pojecia skad biora sie te wszystkie problemy u co nie ktorych.... Pozdrawiam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
10-01-2010, 19:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2010 20:26 przez Suchenz.)
Post: #55
RE: WindowZ v2 - Opinie
"Z ciekawości zainstalowałem Expressivo 1.4.2 ...u mnie bez żadnego problemu, działa normalnie"-

czy funkcja "czytaj schowek" również działała?

Zainstaluję system ponownie teraz.

// Tak, u mnie czyta ze schowka , błąd z Ivoną występował w wersji 2009 gdzie nie było usługi "mowa" , przypadkiem nie pobrałeś wersji 2009 która pojawiła się na warezach podpisana jako v2 ? - suchenz
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
11-01-2010, 19:50
Post: #56
laptop ?
Mam pytanko nada sie do laptopa z Intel Pentium Dual Core T4300 Dwurdzeniowy 64-bity NVIDIA GeForce GT220M (DirectX10, SM 4.0, PureVideo) 4 GB ddr ??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
11-01-2010, 20:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2010 20:52 przez Suchenz.)
Post: #57
RE: WindowZ v2 - Opinie
Ile razy mam powtarzać ? : Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. poza tym zdublowałeś swojego posta !

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
11-01-2010, 21:32
Post: #58
RE: WindowZ v2 - Opinie
Tak się nieraz zastanawiam po co niektórym ludziom 4GB RAMU, czyżby fifa tyle potrzebowała a może CS?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
20-01-2010, 20:27
Post: #59
RE: WindowZ v2 - Opinie
Elo
mam takie pytanie.
zamierzam pobrać sobie ten system bo wygląda wyśmienicie Smile
tyle że chce się upewnić iż wystarczy plik *.iso wypalić na PŁYTCE 700MB i zainstalować jak zwykły XP ?
Aha i czy niema żadnych problemów z CD-KEY?

PS.Dla was mogą to być dziecinne pytania ale ja po prostu chcę się upewnić.
Pozdro
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
20-01-2010, 20:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2010 12:43 przez Suchenz.)
Post: #60
RE: WindowZ v2 - Opinie
Ta jak piszesz jedna płytka CD i normalna instalacja (botujesz z płytki i full format, instalacja przebiega tak jak na normalnym xp) a klucz jest już zintegrowany z systemem i nic nie musisz wpisywać.

//nie do końca jak na normalnym xp Tongue , w windowzie jedyną ingerencją w bezpośrednią instalację jest sformatowanie partycji, cała reszta idzie z automata - suchenz

//nie no racja chodziło mi o to że jeśli ktoś instalował xp to zainstaluje też WindoZa - OtherCoder

//True ;] - suchenz
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Add Thank You Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do: