Pobierz : |
Aimp - skórki z WindowZ
|
17-01-2010, 15:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2011 00:07 przez Osaczony.)
|
|||
|
|||
Aimp - skórki z WindowZ
Paczka skinów do Aimpa zamieszczona w WindowZ.
Linki: ******************** Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. Mirrors: Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. |
|||
26-12-2010, 22:30
|
|||
|
|||
RE: Aimp - skórki z WindwoZ
Jak coś to tutaj mirror: Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.
|
|||
10-08-2011, 07:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2011 03:25 przez Osaczony.)
|
|||
|
|||
RE: Aimp - skórki z WindwoZ
Przydało by się odświeżenie linków
![]() |
|||
11-08-2011, 18:19
|
|||
|
|||
RE: Aimp - skórki z WindowZ
Podbijam temat
![]() |
|||
30-08-2011, 21:16
|
|||
|
|||
Suchenz daj nowe linki. Pliz
![]() ![]() ![]() |
|||
03-01-2012, 17:57
|
|||
|
|||
(30-08-2011 21:16 )RZ3PA napisał(a): Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.Suchenz daj nowe linki. Plizwrzuć i wrzuć... wujek google nie gryzie! =P Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. do wyboru do koloru... a w ogóle to jest już Aimp v.3 więc może warto zaktualizować? ja tam się skórami nie bawię, mam fOObara. =P POMOGŁEM? Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. DODASZ PUNKTY REPUTACJI
I'm your curse, man... |
|||
03-01-2012, 18:01
|
|||
|
|||
Sorry za offtop, ale muszę
A_A, że tak powiem (napiszę) FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! ![]() ![]() Pomogłem? Kliknij ThankZ ![]() |
|||
03-01-2012, 21:36
|
|||
|
|||
(03-01-2012 18:01 )Osaczony napisał(a): Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.Sorry za offtop, ale muszę jeśli chodzi o odtwarzacze muzyczne przedkładam funkcjonalność i łatwość obsługi nad wygląd. ładnie to ma wyglądać tapeta. odtwarzacz ma grać i mieć możliwość opisania tagów wg MOICH wymagań a tylko fOObar je spełnia. =P i prawdę mówiąc to jest jedyna zmiana programowa jaką wprowadziłem w WinZ v.2 2010. POMOGŁEM? Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. DODASZ PUNKTY REPUTACJI
I'm your curse, man... |
|||
03-01-2012, 21:53
|
|||
|
|||
Ja lubię Aimpa za to, że jest lekki dla systemu i przy tym ładnie wygląda.
![]() Pomogłem? Kliknij ThankZ ![]() |
|||
03-01-2012, 22:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2012 22:21 przez Archangel Azrael.)
|
|||
|
|||
(03-01-2012 21:53 )Osaczony napisał(a): Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj.Ja lubię Aimpa za to, że jest lekki dla systemu i przy tym ładnie wygląda. fOObar też nie waży tony i nie ciągnie procesora do gleby % zużycia RAM. a przy tym jest znacznie bardziej funkcjonalny (zaznaczam: z mojego punktu widzenia) niż jakikolwiek inny podobny program. ale tak nawiasem, może nowy temat o fOObarQ założymy zamiast debatować tutaj, bo to chyba trochę spamowato nie na temat? i się skończy tak, że SAMI SOBIE będziemy musieli dać po WARN +1. ![]() POMOGŁEM? Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się tutaj. DODASZ PUNKTY REPUTACJI
I'm your curse, man... |
|||
03-01-2012, 22:30
|
|||
|
|||
Dobra, ja daję Tobie warna za spam, a Ty mi. A teraz Aimp ma all funkcje, które są mi potrzebne, a przy tym na prawdę ładnie wygląda
![]() ![]() Pomogłem? Kliknij ThankZ ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|